22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Masterler formunu koruyor

MASTERLER FORMUNU KORUYOR

Antalya Masterler Futbol Takımı ile İkbal Termal Otel personelinden oluşan Afyonkarahisar temsilcisi Konuksever Stadı'nda dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Antalya Masterler Futbol Takımı'nın 4-2'lik galibiyeti ile sonuçlanan ve saha içinde centilmence geçen mücadelenin ardından konuk takıma baklava ikram edildi.

Her yıl bir çok kez ve farklı illerde düzenlenen Masterler Futbol Turnuvası'nda orta yaş üstü futbol meraklıları hünerlerini konuşturuyor. Antalya'daki muhtarların kurduğu Antalya Masterler Futbol Takımı ileride katılacakları turnuvalara Konuksever Stadı'nda yaptığı çalışmalarla hazırlanıyor. Bir dostluk karşılaşması için davette bulunulan Afyonkarahisar merkezli İkbal Termal Otelin personeli 3 saatlik yoldan gelip ayağının tozuyla çıktığı maçta centilmence mücadele sergiledi ancak karşılaşma Antalya Masterler Futbol Takımı'nın 4-2 galibiyeti ile bitti.

Antalya Masterler Futbol Takımı'nın kurucularından Kızılsaray Muhtarı Recep Şengül, bir tepsi baklava ile rakip takımın soyunma odasına girerek oyunculara jest yaptı. Şengül, bu tip müsabakalara ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını kendilerinin de Afyonkarahisar'da en kısa sürede bir dostluk maçına gideceklerini söyledi. Gösterilen misafirperverliğe minnettar olan İkbal Termal Personeli ise maç sonunda Afyonkarahisar'a dönüş yaptı.

MASTERLER FORMUNU KORUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2011 Salı 10:48:00
Güncelleme :14 Haziran 2011 Salı 10:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?