1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

MATSO'da yangın paniği!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası, elektrik dağıtım panosunun yanması nedeniyle büyük bir tehlike atlattı. Zemin katta bulunan panonun merdiven altında bulunması ve etrafında yanabilecek bir şeyin bulunmaması nedeniyle yangın binanın tamamını saran duman ve duvarlardaki isle atlatıldı.

Saat 01.30 sıralarında MATSO Binasının penceresinden dumanlar yükseldiğini gören vatandaşların haber vermesi üzerine binaya gelen Emniyet güçleri ve itfaiye ekipleri, panonun tamamen yanması nedeniyle binanın tümünü kaplayan dumanlar yüzünden zor anlar yaşadı. Oksijen tüpü takarak binaya girebilen görevliler yanmakta olan panoyu söndürdükten sonra, binanın tüm pencerelerini açarak bina içerisindeki dumanın dışarı çıkmasını sağladılar.

Dağıtım panosunun aşırı sıcak ve yüklenmeden dolayı yanmış olabileceği bildirilirken, olay yerine gelen MATSO Başkanı Şükrü Vural ve Manavgat Emniyet Müdürü Hakan Kırca, söndürme çalışmalarını olay yerinde takip ettiler. MATSO Başkanı Dr. Şükrü Vural, olayın gece içeride kimsenin bulunmadığı bir anda meydana gelmesinin ve zemin pano dışında yayılmamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Vural, "Elektrik panolarında bulunan kabloların erimesinden dolayı hizmet binamız büyük bir yangın tehlikesi atlattı. Zamanında yapılan müdahale sonucunda yangın büyümeden kontrol altına alınırken can ve mal kaybı olmaması bizleri sevindirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü, Manavgat ve çevre belde belediye itfaiye ekiplerine teşekkür ederiz" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 15:53:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?