22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

MATSO'dan aidat uyarısı

MATSO'DAN AIDAT UYARISI

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Şükrü Vural, son iki yıldır aidatlarını ödemeyen oda üyelerini aidatlarını ödemeye çağırdı.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Şükrü Vural, son iki yıldır aidatlarını ödemeyen oda üyelerinin meslek gurupları ve seçmen listelerinden silineceğini belirterek bu üyeleri aidatlarını ödemeye çağırdı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan MATSO Başkanı Vural, "5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunun 10. maddesi gereğince iki yıldır aidat ödemeyen ya da adresleri tespit edilemeyen (bu iki koşul ayrı ayrı değerlendirilerek) üyelerin aidat tahakkukları durdurularak bu üyeler meslek grupları ve seçmen listelerinden silinecektir” dedi.

Vural, “Meslek grubu ve seçmen listelerinden silinen üyelerin adres ve durumları hakkında Odamıza bilgi verildiği ve/veya geçmiş dönem aidat borçları ödendiği takdirde tekrar aidat tahakkukları başlatılarak, meslek grubu ve seçmen listelerine kaydedilecektir. Üye kayıtlarının güncellenmesi ile ilgili işlem neticesinde üyelerimizin herhangi bir hak kaybına uğramaması için tüm üyelerimizi Oda kayıtlarının güncelliği konusunda ticaret sicil memurluğumuza gelip inceleme yaparak adres ve durumlarını bildirmeye ve/veya Oda aidatlarını ödemeye davet ediyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 17:06:02
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 17:08:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?