15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

MATSO'dan Barcelona'ya davet

MATSO; BARCELONA'YI MANAVGAT'A DAVET ETTİ

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Dr. Şükrü Vural, Türk Havayollarının sponsorluğunda Manavgat uçağı ile seyahat eden dünyaca ünlü Barcelona futbol takımını Manavgat'a davet etti.

Manavgat'ın, Ülkemizin ekonomik, kültürel ve sosyal açıdan en gelişmiş merkezleri arasında bulunduğunu, Sosyo-ekonomik gelişmişlik düzeyi bakımından Ülkemizde önemli ve etkin bir konuma sahip olduğunu belirten Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Şükrü Vural "200 bine yaklaşan nüfusun bulunduğu Manavgat'ta ekonomi turizme dayanmaktadır. 700'e yaklaşan konaklama tesisinde yaklaşık 150 bin yatak mevcuttur. Akdeniz ikliminin yaşandığı Manavgat'ta turizmin dışında ticaret, tarım, ulaşım, sağlık sektörleri de son yıllarda büyük bir atılım yapmıştır.

İlçemizin sosyo-ekonomik yapısının taşıdığı bu özellik spor alanında da olumlu gelişmelerin yaşanmasını sağlamıştır. Dünya standartlarında futbol sahaları yapılmıştır. Her yıl gerek Ülke içinden gerekse de Uluslar arası alandan binin üzerinde takım kamp yapmak üzere Manavgat'a gelmektedir.

Futbol alanında altyapının çağdaş ve modern standartlara ulaştığı, iklim şartlarının uygun olduğu, konaklama, ulaşım ve sağlık sektörlerinde sorunun bulunmadığı, kültürel ve sosyal alanda zenginliğin bulunduğu, ekonominin canlı olduğu Manavgat'ta Türk Hava Yolları sponsorluğunda Manavgat Uçağı ile uçan Dünyanın en büyük Futbol Takımı olan Barcelona Futbol Takımı'nı bir başka deyişle Barça'yı görmek istiyoruz. Dünyanın en büyük takımı olan Barcelona'nın ilçemize gelmesi, Manavgat'ın tanıtımı açısından

olduğu kadar, futbol başta olmak üzere bölgemizde sporun gelişmesine, spora olan bakışımıza önemli katkılar yapacaktır."

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 17:00:05
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 19:10:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?