7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Mavi bayrak sevinci

Antalya Belek Belediyesi'ne ait turizm merkezinin en gözde sahillerinden Beach Park, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından "Mavi Bayrak" ile ödüllendirildi.


Beach Park'ın mükemmel tesisleri ve temiz ortamıyla bu ödülü hak ettiğini belirten Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek, "Mavi Bayrak, gerekli standartları taşıyan nitelikli plaj ve marinalara verilen uluslararası bir çevre ödülüdür. Temiz, bakımlı, donanımlı, güvenli ve dolayısıyla uygar, sürdürülebilir bir çevrenin sembolüdür. Plajlar için özünde temiz deniz suyu sonrasında da çevre eğitimi ve bilgilendirmeye önem veren, gerekli donanıma sahip iyi bir çevre yönetimini temsil etmektedir. Bu Mavi Bayrak sahilimizi, denizimizi ve dolayısıyla tesisimizi daha düzenli, güvenli ve temiz tutmamız için sorumluluğumuzu daha da arttırmıştır. Beach Park'ın hakkıyla aldığı Mavi Bayrak ödülünün sevincini yaşıyoruz" dedi.


Mavi Bayrak, Belek Beach Park'ın gönderine Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çoban ve işletme personeli tarafından çekildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2007 Perşembe 14:43:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?