7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Maymunların saldırısına uğradı

Antalya'da bir otelde hamur ustası olarak çalışan Mehmet Zeki Şahin, izlemeye gittiği bir çiftlikte 2 maymunun saldırısına uğradı. Sağ elinde derin yara oluşan Şahin, çiftlik hakkında suç duyurusunda bulunmak için Antalya Adliyesi'ne başvurdu.

Antalya'da bir otelde hamur ustası olarak çalışan Mehmet Zeki Şahin (44), her hafta sonu gezdiği Belek'te bir çiftliğe gitti. Şahin, tel kafes içinde bulunan maymunları izlediği sırada 2 maymunun saldırısına uğradı. Tel kafesten elini çıkaran erkek maymun 40 cm uzaklıktaki Şahin'in sol elini kaptı. Bu arada dişi maymunun saldırısına uğrayan Şahin, sağ elinin serçe parmağından derin diş yarası aldı. İki maymunun kolları arasından kurtulan Şahin, kendi imkanlarıyla gittiği Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi oldu.

İş göremez raporu alan Şahin, Antalya Adliye Sarayı'na giderek çiftlik işletmecilerinden şikayetçi oldu. Her hafta sonu maymunları izlemeye gittiğini belirten Mehmet Zeki Şahin, "28 Kasım günü maymunları izlemeye gittim. İki maymun bana saldırdı. Çiftlikte hiçbir tedbir almadıkları için yetkililerden şikayetçi olacağım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 18:08:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?