7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Mayolar mı daha güzel kızlar mı?

ARGENTO Mayo 2007 koleksiyonunu, Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Tekirova Beldesi'ndeki Simena Sun Club Otel’de Antalyalı mankenlerin yanı sıra aktrist model Rosanna Zanetti Gutierrez’in de katıldığı defile ile sundu. 


Firma sahibi Ömer Gümüş, CNR Fuarı'nda Doğa Bekleriz’le yaşadıkları sorun ve kaprisler nedeniyle Antalyalı mankenler dışında ünlü bir Türk mankenle çalışmama kararı aldıklarını söyledi. 


Argento Mayo 2007 koleksiyonunu, Çamyuva’da bulunan Simena Sun Club Otel’de düzenlenen defile ile sergiledi.


Tesisin amfitiyatrosunda gerçekleştirilen defileye otelde konaklayan yabancı turistler büyük ilgi gösterdi. Antalyalı mankenlerin yanı sıra aktrist model Rosanna Zanetti Gutierrez’in de katıldığı defile yaklaşık bir saat sürdü. 


Defilelerinde bundan böyle Antalyalı mankenlerle çalışacaklarını belirten Ömer Gümüş, “Ünlü mankenlerin kaprisleri, koleksiyondaki nadide modellerimizi pareo ile kapatmaları, geç kalmaları bizi son derece üzmüştür. CNR Fuarı'nda Doğa Bekleriz, defileye geç katılmıştı. Doğa Bekleriz’le yaşadığımız bu sorundan sonra Antalyalı mankenlerimiz dışında ünlü Türk modelle çalışmama kararı aldık'' dedi. 

Gümüş ayrıca, Çamyuva Beldesi'nde bulunan Chaboude Tekstil firmasıyla birlikte önümüzdeki günlerde yine çeşitli organizasyonlar yapacaklarını dile getirdi. Antalya Bölge Müdürü Ahmet Ciğer ise yabancı konuklara da markalarını tanıtmak amacıyla bu tarz aktivitelere devam edeceklerini söyledi.
DHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2007 Perşembe 08:45:12
Güncelleme :7 Haziran 2007 Perşembe 08:51:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?