1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Mehmet Ali Şahin heyecanı

Mehmet Ali Şahin'in TBMM Başkanlığına seçildikten sonra ilk ziyaretini yapacağı Dağlıca Şehiti Mustafa Uysal'ın memleketi Çardak köyünde hazırlıklar başladı.

Köylüler yolları süpürürken, köy imamı da anonslar ile Şahin'in geleceğini köylülere duyurdu. Dağlıca şehidi Mustafa Uysal'ın annesi Nefise Uysal, Mehmet Ali Şahin TBMM başkanlığına seçildiği için çok mutlu olduğunu söyledi.


Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin, TBMM Başkanı olarak ilk ziyaretini 11 Ağustos Salı günü Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Çardak köyüne gerçekleştirecek. Dağlıca baskınında şehit olan Uzman Çavuş Mustafa Uysal'ın memleketi olan Çardak'ı daha önce de 3 defa ziyaret eden TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, köyün yollarını yaptırıp 4 katlı okul ve spor salonu yaptırmıştı.


TBMM Başkanı Şahin'in evinde ziyaret edeceği ve 'Annem' diye hitap ettiği şehit annesi Nefise Uysal'ın evinde ziyaretin hazırlıkları başladı. Sabırsızlıkla Şahin'in ziyaret edeceği günü beklediğini söyleyen şehit annesi Uysal, ilk ziyareti kendine gerçekleştireceği için gurur duyduğunu söyledi.

ŞAHİN, BENİM İKİNCİ OĞLUM
Şahin'in ikinci oğlu olduğunu belirten şehit annesi Uysal, "Beni daha önce 3 defa ziyaret etti. TBMM Başkanı olduğunu sizden öğrendim ve çok mutlu oldum. Umarım daha iyi yerlere gelir. Beni hiç yalnız bırakmadı. Onun sayesinde oğlumun en büyük hayali olan köye okul yapıldı. Oğlumun yokluğunu bana hissettirmedi. Şimdi o okulda yüzlerce Mustafalar yetişecek. Çok mutlu ve gururluyum" dedi.
Öte yandan Çardak köyünde ziyaretin hazırlıkları başladı. Köyün imamı Feyzullah Erdem, camiden yaptığı anonslar ile TBMM Başkanı Şahin'in ziyaretini köylülere duyurdu. Bazı köylüler dozer ve süpürgeler ile Şahin'in geçeceği yol üzerinde temizlik yapmaya başladı.

BAŞKAN ŞAHİN ARTIK BİZİM KÖYLÜMÜZ
Başkan Şahin ilk ziyaretini kendi köylerine yapacağı için çok mutlu olduklarını söyleyen köy muhtarı Kuddusi Mutlu, "Başkan Şahin artık bizim fahri köylümüz. O artık bizden biri. Her gelişinde bizi çok mutlu ediyor. Köyümüz onun sayesinde tarihinde görmediği hizmetleri gördü. Köyümüze çok güzel bir okul inşa edildi. Şahin gelmeden önce yolları ve ikramlarımızı hazırlamaya başladık. Salı günü bizi çok mutlu edecek" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2009 Cumartesi 10:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?