22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Melike öğretmen anıldı

Van'da meydana gelen depremde hayatını kaybeden öğretmen Melike Ataman, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Antalya'nın Alanya ilçesindeki mezarı başında anıldı.

Alanya İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Van'daki depremde hayatını kaybeden 23 yaşındaki Melike Ataman'ın Bektaş Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti. Melike öğretmenin babası Kamil Ataman ile annesi Atiye Ataman'ın da katıldığı anma programında Okul Müdürü Nuri Çakan ve öğrenciler dua okudu. Melike öğretmenin anne ve babası gözyaşlarını tutamadı. Öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür eden Kamil Ataman, kızlarını kaybetmenin acısını yaşadıklarını ifade etti. Anne Atiye Ataman ise, "Söyleyecek bir şeyimiz yok. Kızım hayatına doyamadan vefat etti. Elimizde bir gülümüz vardı, aldılar. Kızımı çok özlüyoruz" diyerek gözyaşı döktü.

Alanya İmam Hatip Lisesi Müdürü Nuri Çakan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle hayatını kaybeden öğretmenleri hatırlamak amacıyla okuldaki bir grup öğrenciyle mezarlığı ziyaret ettiklerini belirtti. Öğretmen ve öğrenciler, Ataman ailesine başsağlığı diledi. Kızlarının mezarı başından ayrılmayan Kamil ve Atiye Ataman, mezardaki çiçekleri düzenledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2011 Perşembe 13:20:48
Güncelleme :26 Kasım 2011 Cumartesi 18:13:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?