1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Meltem esnafından itfaiyeye yemek

MELTEM ESNAFINDAN İTFAİYEYE TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Meltem Balıkevi sahibi Ali İhsan Dönmez, Meltem Kapalı Pazarı’nda 7 Aralık’ta meydana gelen yangını, anında müdahale ederek üstün çabalarıyla büyümeden söndüren Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi çalışanlarına teşekkür yemeği verdi.

Yemeğe Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan ile yangında görev alan Hürriyet ve Cumhuriyet istasyonlarından yaklaşık 30 itfaiyeci katıldı.

Meltem Balıkevi sahibi Ali İhsan Dönmez, gece 04.30 sıralarında başlayan yangına Büyükşehir İtfaiyesi’nin çok kısa sürede müdahale ettiğini belirterek, “Canlarını hiçe sayarak 1 saat içinde yangını kontrol altına aldılar ve söndürdüler. Meltem esnafı olarak büyük bir faciadan döndük. Kendilerine minnettarız. Kahraman itfaiyecilerimize bir yemek vererek teşekkür etmek istedim” diye konuştu.

İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, Büyükşehir İtfaiyesi’nin her an göreve hazır olduğunu belirterek, “Yangını kısa sürede söndüren arkadaşlarımı kutluyorum. Esnafımızın bu ince düşüncesi bize moral oldu” dedi.

MELTEM ESNAFINDAN İTFAİYEYE TEŞEKKÜR YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2009 Çarşamba 14:42:00
Güncelleme :23 Aralık 2009 Çarşamba 20:38:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?