21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Memura ikramiye müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, memur ve sözleşmeli personeline ek bir protokolle yılda bir 250 TL ikramiye müjdesi verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, memurlarını ve sözleşmeli personelini sevindirecek bir protokole daha imza attı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Emekçileri Sendikası (TÜMBEL-SEN) arasındaki toplu iş sözleşmesine ek bir protokol imzalamak için Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın makamında TÜMBEL-SEN Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt ve sendika yöneticileri bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi'ndeki memur ve sözleşmeli personele Ramazan Bayramlarında 250 TL, Kurban Bayramlarında 750 TL ve yılbaşı ikramiyesi 250 TL olmak üzere yılda toplam 1250 TL ikramiye verilemesi için Başkan Mustafa Akaydın ile sendika yöneticileri arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokolle memur ve sözleşmeli personel 2014 yılına kadar bu ikramiyelerden yararlanacak.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, çalışanlarına her zaman emeğinin karşılığını verdiklerini belirterek, “Memur ve sözleşmeli personelime bu ikramiyeleri hayırlı olsun. Çalışanın emeği her zaman ön planda tutulmalıdır. Bu protokolden dolayı mutlu oldum” dedi.

TÜMBEL-SEN Şube Başkanı İlhan Karakurt da “Büyükşehir Belediyesi'nde memurlarla imzalanan toplu sözleşme herkese örnek olmuştu. Yine çok güzel bir protokole imza atarak memur ve sözleşmeli personele ikramiyeleri verilecektir. Çalışanları mutlu eden bir haber” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2012 Pazartesi 11:09:55
Güncelleme :6 Şubat 2012 Pazartesi 11:12:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?