21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Metin Şentürk şenlendirdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan Şenlikleri'nde sahne alan ünlü sanatçı Metin Şentürk, hayranlarına muhteşem bir konser verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, Antalya Kültür ve İletişim Kulübü (AKİK) ile ortaklaşa düzenlediği Ramazan Şenlikleri devam ediyor. Karaalioğlu Büyük Mirador'da düzenlenen şenlik kapsamında ünlü sanatçı Metin Şentürk sahne aldı.

"Akdeniz Akşamları, Uzun İnce Bir Yoldayım, Güzeller İçinden Bir Seni Seçtim" gibi parçaları seslendiren ünlü sanatçı büyük alkış aldı. Metin Şentürk, kendisini bu konserde Antalyalılarla buluşturan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e de teşekkür etti.

DUYGULANDIRAN DANS
Konsere Antalyalılar büyük ilgi gösterdi. Büyük Mirador'u dolduran çok sayıda vatandaş, Metin Şentürk'ün şarkı ve türküleri eşliğinde halay çekip dans etti. Görme engelli sanatçı Metin Şentürk'ün söylediği romantik bir şarkıda fiziksel engelli olan Hanefi Çelenk ile ablası Emel Örün dans etti.

Antalyalıların hayranlıkla izlediği bu dans sırasında duygulu anlar yaşandı. Metin Şentürk de dans eden engelli abla-kardeşe "Harikasınız, sizi çok seviyorum" dedi. Metin Şentürk hayranı olan abla kardeş türküler eşliğinde çiftetelli de oynadı. Metin Şentürk'ün konserini eşi Fulya Şentürk de izledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 13:43:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?