1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Mezarlıkta yasak aşk cinayeti!

Antalya'da eşinin arkadaşı ile ilişkisi olduğunu öğrenen bir kişi, eşini ve arkadaşını silahla öldürdü.

Antalya'da fayans ustası olarak çalışan Hamdi D., eşi Ayşegül D.'nin, arkadaşı ve komşusu olan Sadık T. ile ilişkisi olduğu dedikodularını duyunca, eşini ve arkadaşını öldürdü.

Eşi Ayşegül D. ile tartışan Hamdi D., eşini motosikletine bindirip Ermenek Mezarlığı'na getirdi. Tartışma burada da devam edince, Hamdi D. eşi Ayşegül D.'yi silahla kafasından vurarak öldürdü.

KARISINI ÖLDÜRÜP ARKADAŞINI TELEFONLA ARADI

Eşini öldürdükten sonra, arkadaşı Sadık T.'yi telefonla arayan Hamdi D. buluşmak istediğini söyledi. Arkadaşının telefonundan şüphelenmeyen Sadık T., kendisini almaya gelen Hamdi D.'nin motosikletine bindi.

Yolda Hamdi D'nin tavırları ve konuşmasından şüphelenen Sadık T., kendisini motosikletten atarak, kaçmaya başladı. Sadık T., iki katlı bir evden içeri girmeye çalışırken, Hamdi D. tarafından silahla ensesinden vurularak öldürüldü.

TESLİM OLDU

Birbirleriyle ilişkisi olduğu iddia edilen eşini ve arkadaşını öldüren zanlı Hamdi D., motosikletine binip Demircikara Polis Merkezi'ne geldi ve teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 09:25:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?