1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

MHP, İsmail Erten'le coştu

MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı İsmail Erten, Güzeloba Pazarı’nda düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda yaptığı konuşmayla dinleyenleri coşturdu.

Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Erten, “bekleyin, 30 Mart sabahı Muratpaşa’da güneş sizin için doğacak” dedi.

MHP Antalya Milletvekili Tunca Toskay, il ve Muratpaşa ilçe başkanları, Büyükşehir Adayı Kemal Çelik ile Muratpaşa İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının da katıldığı toplantıda Erten, bölgenin geleceği için en net çözüm önerilerinin kendisinde olduğunu iddia etti.

“Ortalıkta 10 yıldır yetkili olarak dolaşanların hala geleceğe yönelik vaad vermesini anlayamıyorum” diyen Erten, “Hiçbir vaadimiz hayali değil. Bu projeler Muratpaşa biz seçilmesekde hayata geçirilecek. Çünkü biz Muratpaşa’nın ‘olmazsa olmaz’larını ortaya koyduk” dedi.

Partili ve adayların tamamının kırmızı kaşkollarla katıldığı toplantıda konuşan MHP Antalya Milletvekili Tunca Toskay, Evcilmen’i kastederek, “bu sosyete çocuğunun vakti doldu.

Gönderme zamanı geldi” derken, MHP İl Başkanı Aydın Yeşilyurt, “Partimiz toplumsal uzlaşının adresidir. Adaylarımız, donanımlı, toplumla barışık isimlerden seçilmiştir. Şimdi söz sizlerdedir” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 13:29:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?