1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

MHP adayından 2-B uyarısı

Dün açılış ve toplantılara katılan MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik Aksu'da gerçekleştirdiği toplantıda, Aksu üzerinde değişik oyunlar oynandığını belirterek vatandaşları dikkatli olmaları hususunda uyardı. Çelik göreve gelir gelmez işsizlik sorununu çözeceğini kaydetti

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, dün bir dizi açılış ve toplantıya katıldı. Toplantılarda yer alan bölge halkının coşkusu ile karşılanan Çelik, Aksu seçim bürosun açılışında yaptığı konuşmada Aksu üzerine oyunlar oynandığını söyleyerek vatandaşları 2-B konusunda uyardı. İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Ekebil'in il ve ilçe kadın kolları yöneticileri ile yaptığı toplantıya da katılan Çelik, kadına verdiği değeri Hakkari'de vali olduğu dönem gerçekleştirdiği proje ile anlattı. 1350 kadına iş imkanı sağladığını ifade eden Çelik, Antalya'da da benzer projeleri hayata geçireceğini söyledi. Kızılarık Kalkınma Derneği'ni de ziyaret eden Çelik, Muratpaşa Belediye Başkan adayı İsmail Erten'i işaret ederek “Sorunlarınızı çözecek bir aday veriyoruz size” diye konuştu.

AKSU'DA HERKESİN GÖZÜ VAR
Antalya'nın uzaktan kumanda ile yönetildiğini dile getiren Çelik, satılan Dokuma Fabrikası, Ferrokrom ve Toprak Mahsulleri Ofisi arsalarını örnek göstererek “Aksu üzerinde de oyunlar oynanıyor, Aksu denilince de iştahları kabarıyor çünkü rant peşindeler. Dikkatli olun” diyerek vatandaşları uyardı. Aksu'nın dürüst diye tanımladığı Belediye Başka adayı İsa Yıldırım ile rantçıların elinden kurtarılabileceğini ifade eden Çelik, 2-B yasasındaki aksaklıkları da anlattı.

KADINLARIN ARTIK İŞİ OLACAK
İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Ekebil'in il, ilçe kadın kolları yönetimleri ile birlikte düzenlediği toplantıya da katılan Çelik, Hakkari'de kadınlara yönelik yaptığı çalışmaya değindi. Vali olduğu dönem işsiz kadınlara istihdam sağlamak amacıyla atıl durumda olan iplik fabrikasını aktif hale getirdiğini ifade eden Çelik “1350 kadına o dönem iş imkanı sunduk. Burada da 5 yıl içerisinde işsiz kimse kalmayacak. Antalya bunu hak etmiyor çünkü değerlendirilmemiş çok iyi kaynakları var” dedi. Antalya'yı Antalyalılar ile birlikte geliştireceklerini söyleyen Çelik, toplantıda bulunan Konyaaltı Belediye Başkan adayı Mehtap Abay ve Muratpaşa Belediye Başkan adayı İsmail Erten'i işaret ederek “Size misyonu ve vizyonu olan adaylar getirdik. Hep birlikte yapacak çok şeyimiz var” diye konuştu.

ANTALYA'YA MAKYAJ YAPTILAR
Kızılarık'ta gerçekleştirilen Kızılarık Kalkınma Derneği'nin ziyaretinde vatandaşlar ile buluşan Çelik vatandaşlar tarafından coşku ile karşılandı. “Kızılarık'ın sorunlarını bilen, sorunlarınıza çözüm bulacak, vizyonu geniş, yardımsever bir belediye başkan adayınız var” diye konuşan Çelik, AKP'li belediyelerin beş yıldır Antalya'ya sadece makyaj yaptıklarını söyledi. Antalya'da sadece belirli bölgelere yatırım yapıldığını ifade eden Çelik, Kızılarık'ın da unutulmuş bölgeler arasında olduğunu belirterek “Sizi yatırım yapıyoruz diye ANTKART ile raylı sistem ile kandırıyorlar, ama belediyeler zaten yatırım yapmak zorundadırlar. Fakat yaptığı yatırım o yöreye rant getirmiyorsa o yatırım gerçek bir yatırım değildir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 16:37:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?