1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

MHP Kepez adayı Atay'a sevgi seli

MHP Kepez Belediye Başkan adayı Mehmet Atay, yeniden belediyeyi kazandıkları zaman vatandaşların sorunlarını onlardan gelecek talep doğrultusunda çözeceklerini söyledi.

Yerel seçimler yaklaştıkça çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kepez Belediye Başkan adayı Mehmet Atay, seçmenle buluşmaya devam ediyor. Gerek ev toplantıları gerek sabah kahvaltılarında MHP Kepez İlçe Teşkilatı'nın organize ettiği toplantılara İlçe Başkanı Süleyman Kılınç ile katılan Mehmet Atay, belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları ve yeniden göreve geldiği zaman yapacağı projeleri anlattı.

Mehmet Atay, yeniden belediyeyi kazandıkları zaman vatandaşların sorunlarını onlardan gelecek talep doğrultusunda çözeceklerini belirterek "Göreve geldiğimiz zaman belediyenin tüm icraatlarını vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Onların dertlerini dinleyip sorunların çözümünü de birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

Gittiği mahalle ve ev ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan ve yoğun ilgi gören MHP Kepez Belediye Başkan adayı Mehmet Atay, bazı mahallelerde ekmek pişiren vatandaşlarla birlikte yufka pişirdi. Atay'ın yufka pişirmesi karşısında önce şaşıran ardından içlerinde biri gibi samimi davrandığını gören bir vatandaş, "Başkan içimizden birisi. Seçim için kullandığı içinizden gelen tek aday sloganı böylece doğrulanmış oluyor. Kendisini samimi ve içten davranışlar içerisinde görüyoruz. O yüzden bizim içimizden gelen biri ancak sorunlara çözüm bulabilir. Sayın Başkan geçmişte başkanlık yapmasından dolayı sorunları ve çözüm önerilerini biliyor. Göreve geldiği takdirde sorunlarımızı çözeceğine inanıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 19:51:08
Güncelleme :11 Şubat 2009 Çarşamba 19:55:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BÖRTEÇİNE IP: 88.231.71.xxx Tarih : 18.02.2009 23:28:48

MEHMET ATAY'I ÇOK SEVİYORUZ KEPEZİ DE ALSA ALSA O ALIR BUNDAN ÖNCE YAPTIĞI HİZMETLERİ BİLİYORUZ AKP REZİL ETTİ. KEPEZ DEKİ KENDİNİ BİLMEYEN SEÇMENLER AKILLI OLSUN KEPEZİ MİLLİYETÇİ HAREKET ALIR BÖRTEÇİNE