1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

MHP Kepez adayı pazara çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mehmet Atay İlçe Başkanı Süleyman Kılınç ve meclis üyesi aday adayları ile Zafer Mahallesinde bulunan kapalı Cumartesi pazarını ziyaret ederek adeta gövde gösterisi yaptı.

Seçim çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız bir şekilde devam eden MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mehmet Atay, Kepez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantılarda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. MHP Adayı Mehmet Atay Kepez İlçe Başkanı Süleyman Kılınç ve Meclis üyesi aday adayları ile birlikte Zafer Mahallesinde bulunan Cumartesi pazarını ziyaret ederek vatandaşlara projelerini anlattı.

Pazar gezisi sırasında vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılaşan Mehmet Atay vatandaşların sorunlarını da dinledi. Göreve geldikleri takdirde sorunların çözümü için süratli bir çalışma temposuyla çalışacaklarını belirten Atay, en önemli avantajının geçmiş dönemde belediye başkanlığı yapmasından dolayı sorunları ve çözüm önerilerini bilmek olduğunu ifade etti

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2009 Pazar 12:12:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?