1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

MHP Kepez adayının kızı oldu

MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mehmet Atay üçüncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Atay ailesi yeni doğan bebeğe “Elif” adını verdi

MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mehmet Atay'ın eşi Ayşe Gül Atay An-Deva Hastanesinde yapılan başarılı bir sezeryan ameliyatıyla bir kız bebek dünyaya getirdi.

Sabah saatlerinde hastaneye gelen ve hemen ameliyata alınan Ayşe Gül Atay 2 kilo 800 gram ağırlığında sağlıklı bir kız bebeği dünyaya getirmenin mutluluğunu yaşadı. Ayşe Gül Atay ameliyata alındığı sırada hastanede yanında bulunan eşi MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mehmet Atay ve çocukları Emre Atay ile Bilge Atay heyecanla doğumun gerçekleşmesini beklediler. Minik bebeğin dünyaya gelmesiyle büyük mutluluk yaşayan Atay ailesi sevinç gözyaşı döktü.

Daha önce iki erkek çocuğu babası olan MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mehmet Atay'ın dünyaya yeni gelen bebeğin kız olmasıyla adeta sevinci ikiye katlandı. Erkek çocuklarını çok sevdiğini ancak kız çocuklarına ise özlem duyduğunu belirten Mehmet Atay “ Daha önce erkek çocuk babası olmanın mutluluğunu iki kez yaşamıştım. Şimdi de kız babası olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Cinsiyetinden daha çok sağlıklı olması bizim için çok daha önemli. Allah herkese bu güzel mutluluğu yaşatsın.”dedi. Atay ameliyattan yeni çıkan eşi Ayşe Gül Atay'ın elini bir an olsun bırakmadan ona destek olmaya çalıştı. Atay ailesi yeni doğan bebeğe “Elif” adını verdi.

KIZIM ŞANS GETİRECEK
Seçim çalışmaları nedeniyle yoğun günler yaşadığını belirten MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mehmet Atay “Elif kızım bana mutluluk ve şans getirecek. Yoğun seçim çalışmaları nedeniyle yorgun bir şekilde eve geliyordum. Artık eve gittiğim zaman yorgunluğum kalmayacak. Çünkü kızımı severek ona bakarak bütün yorgunluğumu atacağım.”şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 23:00:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?