21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

MHP'den ahde vefa

MHP'DEN  AHDE VEFA

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya İl Teşkilatı, trafik kazasında hayatını kaybeden eski il başkanı merhum Turhan Atasever ve dava şehitlerinin mezarlarını ziyaret etti. Kaya, 12 Haziran seçimlerinde 8 milletvekili çıkaracaklarına da dikkati çekti.

MHP Antalya İl Teşkilatı, milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Partililer daha sonra yürüyerek, Antalya Büyükşehir Belediyesi Andızlı Kent Mezarlığı'na geçti. Burada, 1995 yılındaki bir trafik kazasında hayatını kaybeden merhum eski il başkanı Turhan Atasever'in mezarının yanı sıra 1980 ihtilali öncesinde hayatlarını kaybeden ve dava şehidi olarak anılan merhum İmdat Sarıca, Hüseyin Bakışlı, Tahir Dere, Sefa Aydın Baltacıoğlu'nun mezarlarında ziyaret edilip, dualar okundu.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya, Türkiye'nin, şuan bölünmez bütünlüğünün büyük bir tehlikede olduğunu söyleyerek, "Bunu arkasında dik durabilecek, vatanın birliğini, bütünlüğünü koruyacak tek siyasi parti olarak MHP' yi gördüğümüz için dava arkadaşlarımızın mezarlarını ziyaret ettik" dedi. MHP'nin diğer dava şehitlerinin de mezarlarını ziyaret ettiklerini kaydeden Kaya,"Bu ziyaretler ile MHP'nin maneviyata ne kadar bağlı olduğunu göstermek istedik. İnşallah Türk milleti MHP'ye teveccüh gösterecektir. Bu ülkenin manevi değerlerinin çimentosu koruyucusu, müdafaa edicisi MHP'dir. Türk milleti bunu, bu kez algılayacaktır diye düşünüyorum" diye konuştu.

Seçim çalışmaları için sahaya indiklerini ifade eden Kaya, "Seçim çalışmalarımız hızla devam ediyor. İlçelerde 143, merkezle birlikte 500'ün üzerinde seçim programımız var. Tek hedefimiz MHP'nin özelikle önümüzdeki 12 Haziran genel seçimlerinde iktidar olmamız durumunda, yoksulluğu, esnafın, çiftçinin memurun sıkıntısını gidermeyi, insanları daha yüksek hayat standartlarına yükseltmek için hazırladığımız seçim beyannamelerini dağıtmaya devam ediyoruz. Sadece önümüzdeki seçim için değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı olan 2023 yılında, MHP'nin önderliğinde lider ülke Türkiye için çalışmasına devam edecektir. Ben 18 aydır il başkanıyım. İlk günden beridir 8 milletvekili çıkaracağız diyorum. Bunu başarmak içinde 24 saat çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

'CHP'de 8 milletvekili hedefliyor' söylemine, Kaya,"Ben 18 aydır, 8 milletvekili çıkaracağız diyorum. Sayın Baykal, yeni 8 dedi. Sanırım benden duydu. 8'i öyle söyledi" diye karşılık verdi.

MHP'DEN  AHDE VEFA
MHP'DEN  AHDE VEFA
MHP'DEN  AHDE VEFA
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2011 Cuma 13:45:03
Güncelleme :22 Nisan 2011 Cuma 14:58:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?