1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

MHP'den AVM yerine alışveriş caddesi

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, alışveriş merkezleri yerine, kettin birçok yerini, alışveriş caddesi haline dönüştüreceklerini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, seçildiği takdirde Antalya’da birçok caddeyi ‘Alış-Veriş Caddesi’ haline dönüştüreceklerini söyledi.

Kısaca (AVC) dediği bu projesiyle Güllük, Konyaaltı, Cumhuriyet, Atatürk, Işıklar, Ali Çetinkaya ve Şarampol caddelerini ‘Alış-Veriş Caddesi’ kimliğine sokacağını belirten Kemal Çelik, bunun Antalya esnafını kalkındıracağını, vatandaşa avantajlı ve keyifli alışveriş imkanı kazandıracağını, turistlerin kent merkezine gelmelerine katkı koyacağını söyledi.

AVM’lerin yaşamımızda önemli kolaylıkları olduğunu ancak ulaşılmış sayıları itibariyle esnafı zora sokar halde olduklarını belirten MHP Büyükşehir adayı Çelik, “Mevcutların dışında tek bir AVM’ye ruhsat vermeyeceğiz. AVM kurmak isteyen şehrin dışına gidecek” dedi. AVM’lerle birlikte sıkıntıya girmiş esnafın mağduriyetini ortadan kaldırmak için kentte alışveriş caddeleri (AVC) inşa edeceklerini tekrarlayan Çelik, “Alışveriş caddelerini tesis etmekle iş bitmeyecek. Caddeleri ve alışverişi cazip hale getirmek için sürekli cadde etkinlikleri gerekiyor. Çünkü AVM’ler müşterileri böyle çekiyor. Bizim dönemimizde Büyükşehir Belediyesi, AVC’lerin aynı zamanda etkinlik sponsoru da olacak. Esnafımız özlediği mutlu günlere bizimle kavuşacak. Bunun taahhüdünü de veriyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 13:37:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?