1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

MHP'li Erten'den karanfilli tanıtım

MHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı İsmail Erten, seçim çalışmaları kapsamında Kapalı yol, İki Kapılı Han ve Kalekapısı çevresinde karanfil dağıttı.

MHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı İsmail Erten, Şarampol Kapalı Yol, İki Kapılı Han ve Kalekapısı esnafını ziyaret etti. Muratpaşa Meclis üyesi adayları ile birlikte çıktığı turda, gerek esnafın, gerekse yoldan geçen vatandaşlara Erten, karanfil dağıttı.

Seçim çalışmalarına “Muratpaşa’nın yüzü gülecek” sloganıyla başladığını söyleyen Erten, insanlara verilen bir karanfilin de yüz güldürmek için bir araç olduğunu belirtti. Erten, “Bir yanda ülkenin içinde bulunduğu durum, bir yanda yerel yönetimlerin yetersiz çalışmaları. insanlarımızın yüzü astırdı. Biz karanfille bu eksiği gidermek istedik. Göreve geldiğimizde Muratşalılar’ın yüzü hep gülecek”dedi.

İki Kapılı Han’daki esnaf ziyaretinde Balbey Mahallesi Muhtar Adayı Abdullah Uyaroğlu ile karşılaşan Erten, “İyi çalışıp ikimizde seçilmemiz halinde kabul edersen fahri başkan yardımcımız olacaksın. Antalya’nın en eski yerleşim alanlarından biri olan Balbey Mahallesi’ne de Muhtarevi’ni biz kazandıracağız. Uygulayacağımız akşam alışveriş projesi sayesinde burada sadece turiste değil, yerli halka da satış yapacaksınız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 11:44:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?