1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

MHP'li Toskay Korkuteli’nde

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TOSKAY, KORKUTELİ’NDE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tunca Toskay, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi ziyaret etti.

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, Başkan Gökce’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.

Birkaç aylık süreçte hem borç ödemek hem de mahalle aralarına asfalt çalışması yapmak azımsanacak bir hizmet değildir diyen Toskay, “Belediye Başkanımızı kutluyorum. Halka hizmet budur bu olmalı. Milletimiz için çok kutsal bir görev yapıyoruz. Vicdan huzuruyla başını yastığa koymak önemlidir. Başkan Gökce başta bütün meclis üyelerini ve belediye çalışanları ile belediyeye yardımcı olan halkımızı tebrik ediyorum. Biz de Korkuteli’ni önemsiyoruz ve elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Gündemde olan Antalya Caddesi ile ilgili tartışmaları da yakından izlediğini belirten Toskay, yolun yapılmasına ilişkin gerekli girişimlerde bulunacaklarını da ifade etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay ve beraberindekiler daha sonra Korkuteli pazarını gezdi. Toskay burada pazarcı esnafı ile sohbet edip sorunları dinledi.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TOSKAY, KORKUTELİ’NDE
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 11:13:02
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 13:34:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?