22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

MHP'li Toskay sel bölgesinde

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TOSKAY SEL FELAKETİNİN YAŞANDIĞI BÖLGEDE

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, sel afetinin yaşandığı bölgeyi gezerek vatandaşlarla görüştü.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Çetin, Aksu İlçe Başkanı Cihangir Coşgun ve Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, sel felaketinin yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulundu. Parti yöneticileri ve Aksu Belediye Başkanı ile birlikte sel afetinde zarar gören Kundu, Kemerağzı, Solak, Boztepe, Dumanlar ve Yeni Dumanlar mahallelerini ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, vatandaşların yaşadığı sıkıntıların çözülmesi için çalışma

yapacaklarını söyledi. Köylülerden selde uğradıkları zararlara ilişkin muhtarlara bilgi vermelerini isteyen Toskay, konuyu TBMM'ye götüreceklerini ifade etti. Toskay, ''Bu işi takip edeceğimizin sözünü size veririm, takibini de bizzat ben yapacağım'' dedi.

İSTEKLERİNİZİ GÜR SESLE SÖYLEYİN

Toskay, vatandaşlardan iktidarda kim olursa olsun haklı isteklerini demokratik kurallar içinde kalmak şartıyla gür sesle söylemelerini tavsiye etti. Toskay, yaptığı konuşmada, şunları söyledi: "Bugün zarardaysanız ve bir takım haklarınız olduğuna inanıyorsanız kişilikli bir şekilde söyleyin. Demokratik sistem, başı önüne eğik olan kişilerle işlemez. Şahsiyetli kişilikli hakkını her yerde demokratik bir şekilde hukuk kuralları içinde arayanların ekseriyette olduğu toplumlarda demokrasi iyi çalışır.

Kişisel olarak değil bu köyün halkı olarak işinizi halledeceksiniz. Öbür türlü herkes kendi işimi halledeyim derse toplumun arasına nifak girer, adaletsizlikler girer, haksızlığın olduğu yerde mutluluk olmaz."

Tarım ürünleri 'para etmediği' için çiftçilerin ürünü ağacından toplamadığını anlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı Toskay, kotaların düşürülmesinin tarımı olumsuz etkilediğini savundu. Sorunların cesurca anlatılması gerektiğini ifade eden Toskay, şunları söyledi: "Bunları çıkacak ve söyleyeceksiniz. Çok affedersiniz ama hiç birimiz kuzu falan değiliz. Başımızı bir kaldıralım bir haksızlık bir sıkıntı varsa bunu gür sesle söyleyelim."

BÖLGE AFET KAPSAMINA ALINSIN

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Çetin, Aksu İlçe Başkanı Cihangir Coşgun ve MHP'li yöneticilerle birlikte incelemelere katılan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım da belediye olarak 24 saat araç, gereç ve personel ile selden zarar gören vatandaşlara yardım ettiklerini belirtti. Bölgede birçok mahalle ve köyde felaket yaşandığını anlatan Yıldırım, şunları söyledi: "Bu bölgenin afet kapsamına alınarak çiftçinin mağduriyetinin giderilmesi için

gerekli çalışmanın vakit geçirilmeden yapılması lazım. Hükümet yetkililerinin bir an önce bölgede gerekli çalışmayı yaparak vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermesini bekliyoruz. Biz belediye olarak selden zarar gören vatandaşlarımıza elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz."

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TOSKAY SEL FELAKETİNİN YAŞANDIĞI BÖLGEDE
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TOSKAY SEL FELAKETİNİN YAŞANDIĞI BÖLGEDE
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 16:07:02
Güncelleme :11 Şubat 2010 Perşembe 16:54:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?