1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Milletvekili Meral işçilerle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İşçi Komisyonu'nun düzenlediği eğitim seminerinde İstanbul Milletvekili Bayram Meral, iki bin emekli ve işçi ile buluştu.

Sine Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim seminerinde konuşan CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Akaydın, 30 Mart günü Antalya'nın ve Türkiye'nin yüzünün güleceğini belirterek 'Antalya kentini hep birlikte yöneteceğiz. Herkese eşit yakınlık da olacağım ve çok daha yaşanabilir bir Antalya'yı yapmaya çalışacağım. Antalya'yı Dubai ya da Barselona yapmaya çalışmayacağım, Antalya'yı Antalya yapacağım" dedi.

Seminere konuşmacı olarak katılan CHP İstanbul Milletvekili Bayram Meral de, şu an kendisini Kızılay Meydanında hissettiğini söyledi. Emeğe saygı duymayan, işçiyi, köylüyü, çiftçiyi unutan 3-5 uluslararası tekel'in hizmetinde olan siyasete dur demek için Kızılay Meydanına indiklerini hatırlatan Meral, şöyle konuştu: "Onların yanlışlarını halkımıza anlatmıştık. Halkımız onları bugün siyasetin karanlıklarına gömdü. Bu bir başlangıç olsun emeğe, işçiye, köylüye, çiftçiye saygı duymayan gücünü halktan değil ABD'den Avrupalardan alan zihniyetleri yok etmek için bir başlangıç olarak sayılsın."

Meral, "Yeni Sosyal Güvenlik, Genel Sağlık Sigortası ve Çalışanlara Etkileri","İşçi Hakları, Asgari Ücretlilerin Durumu", "Sendikaların Örgütlenmesindeki Engeller ve emeklilerin, işçilerin şu anki durumları hakkında bilgi verdi.

Seminere, CHP İstanbul Milletvekili Bayram Meral, İl Başkanı Ömer Melli, CHP Antalya Milletvekili Atilla Emek, Hüsnü Çöllü, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Akaydın, Kepez Belediye Başkan adayı Zeki Başaran, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Döşemealtı İlçe Başkanı Sadık Doğan, Dağbeli Belediye Başkanı Ali Gökay ile partililer katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 19:19:16
Güncelleme :18 Ocak 2009 Pazar 19:26:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?