21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Milli Eğitim Müdürü'ne veda yemeği

Antalya Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi'ne atanan Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar için veda yemeği düzenlendi.

Korkuteli Aslan Restoran'da düzenlenen veda yemeğine Korkuteli Kaymakamı Rıza Dalan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Osman Hazır, Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, İl Genel Meclisi üyeleri Tacettin Tutulmaz, Salih Ağaroğlu ve siyasi parti başkanları ile çok sayıda öğretmen katıldı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan Korkuteli Kaymakamı Rıza Dalan, "Milli Eğitim Müdürümüzün eserlerini, çalışmalarını, insan ilişkilerini anlatmaya gerek yor. Korkutelili gençlerin daha iyi eğitim görmesi için büyük çabalar gösterdi. Korkuteli sıradan bir devlet memurunu değil başarılı bir eğitimciyi uğurluyor. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu ise "Korkuteli'nin eğitim çıtasının yükselmesi için çalışan büyük bir eğitimciydi. Kendisine eğitime yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Korkuteli'yi çok sevdiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar ise, "Antalya Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürü olara tayin edildim. Korkuteli'de 2 yıl boyuncu eğitim için güzel şeyler yaptığımı düşünüyorum. Korkutelileri unutamayacağım"dedi.

Veda yemeği Hoplar'a verilen teşekkür plaketleri ile sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2008 Cumartesi 13:34:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?