22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Milli maç öncesi ilk randevu

MİLLİ MAÇ ÖNCESİ İLK RANDEVU HAVUZDA

Almanya ile Türkiye arasında oynanacak milli maç öncesi Alanya'da tatil yapan Almanlar ve Türkler, havuz oyunlarında karşı karşıya geldi. Havuzdaki gladyatör oyununu Türkiye 1-0 kazandı.

Alanya'da Alman turistlerin ağırlıklı olduğu otelde, animasyon grubu tarafından düzenlenen organizasyonlar oldukça renkli görüntülere sahne oluyor. Karşılaşmayı Almanya'nın kazanacağına emin olduklarını belirten Alman turistler, mücadeleden 2-0'lık bir skorla ayrılacaklarını iddia etti. İlk olarak havuz başında Türkçe müzik eşliğinde dans eden turistler, daha sonra Türk ve Almanların karşı karşıya geldiği yarışmalarda boy gösterdi. Türk ve Alman 2 yarışmacı, ülkelerinin bayraklarını boyunlarına asarak

havuz içinde, sörf tahtasına binerek 'gladyatör' adlı yarışmaya katıldı. Sörf tahtası üzerinde yüzmek için kullanılan makarnalarla birbirine vuran yarışmacılar, ülkeleri adına ellerinden geleni yaptılar. Yarışmayı Türkiye 1-0 kazandı.

İDDİAYA GİRDİLER

Ayrıca Otel Animasyon Şefi Muzaffer Sarı ile Alman Turist Silvio Beagra maç üzerine iddiaya girdi. Maçı kaybeden ülkenin vatandaşı bütün turistler önünde ustura ile saçlarını kazıttıracak. Maçı Almanya kazanırsa animasyon grubu Alman turistlere Türk mutfağından yemek yapacak. Eğer Türkiye kazanırsa bütün Alman turistler otelin sahilinde 10 dakika tek ayak üzerinde duracaklar.

MİLLİ MAÇ ÖNCESİ İLK RANDEVU HAVUZDA
MİLLİ MAÇ ÖNCESİ İLK RANDEVU HAVUZDA
MİLLİ MAÇ ÖNCESİ İLK RANDEVU HAVUZDA
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 16:23:02
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 17:39:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?