22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Milli tekvandocuya memleketinde davullu zurnalı karşılama

Olimpiyatlarda kırık koluyla 2.’lik kürsüsüne çıkan Bahri Tanrıkulu, Ankara’dan Antalya’ya saat 21.30’da geldi. Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nadir Yapsakaloğlu, ailesi ve coşkulu bir kalabalık tarafından davul-zurna eşliğinde karşılanan Bahri Tanrıkulu, mutluluğunu önce, annesi Gül Tanrıkulu ve babası Gafur Tanrıkulu’na sarılarak paylaştı.

Amcası Sait Tanrıkulu ve diğer yakınları tarafından sloganlar eşliğinde kucaklanan Bahri Tanrıkulu, olimpiyatlarda hem sevinci hem de burukluğu birarada yaşadığını söyledi. Bahri Tanrıkulu, "Olimpiyatlarda altın madalya kazanmak her sporcunun hayalidir. Ben olimpiyatlarda hem sevinci hem de burukluğu yaşadım. İkincilik kazandım, ama bu ikincilik madalyası, Türk Tekvandosu için altın madalya değeri taşıyor" diye konuştu.


Coşkulu kalabalık eşliğinde İç Hatlar Terminali önüne gelen Bahri Tanrıkulu, burada babası ve amcası ile halay çekti. Milli sporcu, daha sonra uzun bir araç konvoyu eşliğinde havalimanından ayrıldı.

iha-antalya
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2004 Cuma 09:45:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERDAL ÖZTÜRK IP: 88.247.106.xxx Tarih : 21.09.2008 12:05:01

slm dayı oğlu ben senın cemıle halanın oğluyum şu an askerim sen bizim gururmuz sun helal sana azize yi de tebrik derim dayımın ellerın den öptüm bye