1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Milli tenisçi ucuz atlattı

Antalya Belek'te düzenlenen "Shine Attaleia Cup" tenis turnuvası'nda kaldığı odanın balkonundan düşerek yaralanan milli tenisçi Başak Eraydın, tekrar çalışmalara başladı.

Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'ndeki Atteleia Otel'de Uluslararası Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen "Shine Attaleia Cup" tenis turnuvası'nda kaldığı odanın balkonundan düşerek yaralanan milli tenisçi Başak Eraydın, tekrar çalışmalara başladı.

Otelin ikinci katındaki 3.5 metre yüksekliğindeki balkondan düştükten sonra omurgasında çatlak meydana gelen ve bacağından hafif şekilde yaralanan Eraydın, ısınma antrenmanlarına başladı.

Talihsiz bir kaza geçirdiğini belirten milli tenisçi Eraydın, "Arkadaşımla birlikte kaldığım odanın balkonuna çıkmıştım. Korkuluklara yaslanırken birden kendimi yerde buldum. Kaldırıldığım hastanede omurgamda bir çatlak olduğunu ancak bunun tenis oynamama engel olmayacağını söylediler. Ben de ısınma çalışmalarına başladım. Ama henüz tenis oynayamıyorum. Çünkü servis atarken, zorlanıyorum. Umarım, önümüzdeki ay Bulgaristan'da yapılacak olan turnuvaya yetişirim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 20:15:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?