22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Minderde Kepez'den 15 madalya

Kepez Belediyespor Güreş Takımı, 15-16 Yaş Grubu Okullar Arası İl Birinciliği karşılaşmalarında serbest ve grekoromen stilde, 5'i altın, toplamda 15 madalya kazandı.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, spora ve sporcuya yaptığı yatırımın karşılığını madalyalarla almaya devam ediyor. 10 branşında 2 bin 700 lisanslı sporcusu bulunan Kepez Belediyespor, turnuvalardaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Geleceğin güreşçilerini yetiştiren Kepez Belediyespor Güreş Takımı, Okullar İl Birinciliği karşılaşmalarında fırtına gibi esti.

Kepez Belediyesporlu güreşçiler, 15-16 yaş arası Okullar İl Birinciliği müsabakalarında madalyaları topladı. Serbest dalda 1 altın, iki gümüş, 4 bronz madalya alan Kepez Belediyespor, grekoromende de 4 altın, 2 gümüş, 1 de bronz madalya kazandı. 15 madalya ile turnuvaya damgasını vuran Kepez Belediyesporlu güreşçilerin hedefi, Türkiye Şampiyonaları'nda Antalya'nın yüzünü güldürmek.
Kepez Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü Mustafa Arıkan da, sporcularının performansının gelecek adına kendisini sevindirdiğini söyledi.

Ata sporumuz güreşe, yeni yetenekler kazandırdıklarının altını çizen Arıkan, “Güreş takımımız, 2005 yılında kurulmasına rağmen Kepez Belediye Başkanımız Erdal Öner'in desteği ile kısa zamanda büyük başarılara imza attık. Gelecek vaat eden, yetenekli güreşçilerimiz var. Türkiye Şampiyonalarında da madalya kazanmayı hedefliyoruz.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 17:55:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?