1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Minik öpücük mahkemelik oldu!

Antalya'da bir parkta oynayan 3 yaşındaki bir erkek çocuğun aynı parktaki 3.5 yaşındaki bir kız çocuğunu öpmesi üzerine başlayan tartışma nedeniyle çocukların aileleri mahkemelik oldu.

Antalya'nın Muratpaşa İlçesine bağlı Üçgen Mahallesi'nde yaşanan çocuk parkında oynayan 3 yaşındaki erkek çocuğu B.D, yine aynı parkta bulunan 3.5 yaşındaki kızı öptü. Kızını öpülmesine sinirlenerek çocuğa bağıran kızın annesi C.F.K ile 3 yaşındaki B.D'nin annesi A.D arasında tartışma yaşandı. Parkta bulunan vatandaşların araya girmesiyle tartışma sona ererken anne A.D olaydan 2 gün sonra evlerine gelen polis memurlarıyla şoka uğradı.

Olaydan 2 gün sonra polis memurlarının evine gelerek, küçük kızın annesi C.F.K'nın kendisinden 'hakaret ve terbiyesiz davranış iddiasıyla'' şikayetçi olduğunu bildirdiğini söyledi.

Oğlunun kızlarını öptüğü ailenin şikayetçi olduğunu öğrendiğinde büyük bir şok yaşadığını söyleyen A.D, "Olaya çok şaşırdım. Olayda mağdur olan bizdik. Neden böyle basit bir konuda şikayetçi oldular anlam veremedik'' diye konuştu.

Duruşmanın 2010 yılının Şubat ayında yapılacağı bildirildi.


 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 12:59:11
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 13:03:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?