1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Minik pehlivanlar Kaymakamlıkta

MİNİK PEHLİVANLAR KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ

Korkuteli Güreş Eğitim Merkezi'ndeki minik güreşçiler Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan'ı ziyaret etti.

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde bulunan Güreş Eğitim Merkezi'ndeki minik güreşçiler Kaymakam Erhan Karahan'ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Atila Ünlü, Güreş antrenörü Osman Murat Erdoğan ve 11 minik pehlivan yer aldı.

Ziyarette konuşan minik çocuklar, aldıkları eğitimden çok memnun olduklarını belirterek, Korkuteli'yi güreşte her zaman zirvede tutacaklarını söylediler.

Güreş Eğitim Merkezi güreş antrenörü Osman Murat Erdoğan ise, Korkuteli'nin spor kültürü anlamında zengin bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, "İlçeye spor salonu kazandırılması, sportif aktivitelerde atasporumuz güreşte daha büyük mesafe kat etmemizi sağlayacaktır."dedi.

Öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Erkan Karahan ise "Gençlerimizin başarılarıyla gurur duymaktayız. Onların birer zaman ve imkan israfı olan menfi ortamlarda kendilerini hedef etme yerine, sporun her çeşidi özellikle de ata sporumuzla uğraşmaları olmaları çok yerinde ve güzel bir kültürel zenginliktir. Bizlerde her zaman yanlarında olup, elimizden gelen imkanları sunacağız. Onlardan Olimpiyat şampiyonlukları bekliyorum" dedi.

Ziyarette güreş eğitim merkezinin sorunlarını da dinleyen Kaymakam Karahan, destek sözü verdi.

MİNİK PEHLİVANLAR KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 11:12:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?