1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Minik ressamlardan teşekkür

Gençlik Merkezi’ndeki resim kursuna devam eden çocuklar, çalışmaları hakkında kendilerinden bilgi alan Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen’e, kurs için teşekkür etti

Muratpaşa Belediyesi’nin yaz kursları büyük ilgi görüyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen Gençlik Merkezi’nde açılan resim kursunu ziyaret ederek, kursiyerlerin eserlerini inceledi.Evcilmen, Özel Kalem Müdürü Deniz Demirel ve Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinden Zarife Kanal’dan bilgi aldı.

Açık havada resim çalışması yapan 15 öğrenci, Başkan Evcilmen’e kurs olanağını için teşekkür ederken, Başkan Evcilmen de belediyelerin rutin hizmetlerinin yanı sıra toplumsal gelişim ve boş zaman aktivitelerini de planlaması gerektiğini vurguladı.

Kurs merkezi, branşı ve kursiyer sayısının arttığını belirten Başkan Evcilmen, “Çocuklarımızın, gençlerimizin kötü alışkanlıklar yerine bu tür eğitim programlarına katılmaları mutluluk verici” diye konuştu.

Haftada iki gün yetişkin, 1 gün de çocuklar için Muratpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen resim kursunda, kursiyerler guaj, pastel ve sulu boya çalışmaları yapıyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 12:33:18
Güncelleme :20 Temmuz 2009 Pazartesi 12:34:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?