1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Minik serçe sıcaktan bunaldı!

Antalya'da 35 derece sıcak, yüzde 70 nem altında sahneye çıkan ünlü sanatçı Sezen Aksu, sahneye kurulan vantilatör ve yardımcılarından istediği su spreyi ile serinledi.

Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda binlerce Antalyalının katıldığı bir konser veren ünlü sanatçı Sezen Aksu hava sıcaklığı nedeniyle zor anlar yaşadı. Sahneye yırtmaçlı bir siyah kıyafet ile çıkan Minik Serçe, eski ve yeni parçalarıyla sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Açıkhava tiyatrosunun büyülü ortamında hayranlarını söylediği şarkılar ile coşturan minik serçe, konserinde göbek şov yaptı. Bol bol dans eden ve oldukça neşeli olduğu gözlenen ünlü sanatçı Aksu'yu Antalyalılar ayakta alkışladı.

Konserde hava sıcaklığını 35 derece, nem oranını ise yüzde 70'leri bulması nedeniyle Minik Serçe için sahneye 2 vantilatör konuldu. Şarkı söylerken vantilatörlerin önünden bir an olsun ayrılmayan ünlü sanatçı Aksu, bir yardımcısına getirttiği su spreyi vücuduna sıkarak serinledi.

Minik serçe, konserde yaptığı espriler ile de sevenlerini kahkahaya boğdu. 13 Temmuz'da doğum günü olan Sezen Aksu'ya Antalyalılar da bir sürpriz yaparak hep birlikte 'İyi ki doğdun Sezen' diye tempo tuttu. Bu tempoya orkestra da eşlik edince Sezen Aksu, "Size çok teşekkür ediyorum. Beni duygulandırdınız" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2009 Pazar 17:40:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?