22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Minikler hayvanat bahçesini gezdi

MİNİKLER  HAYVANAT BAHÇESİNİ GEZDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi ve Antalya Gönüllüleri Derneği ile ortaklaşa düzenlenen ‘Sokaktaki Dostlarımız’ projesi kapsamında minikler hayvanat bahçesine gezdi.

Antalya Gönüllüleri Derneği’nin Sokak hayvanlarını korumak, hayvanları topluma sevdirmek ve bu konuda toplum duyarlılığını arttırmaya yönelik çalışmalar yürütmek amacı ile kurulan ‘Beni de sev’ birimi, Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Şube Müdürlüğü ile ortak bir projeye imza attı. Proje, çocuklara hayvan sevgisi öneminin kazandırılmasına yönelik çalışmaları içeriyor. Dernek Başkanı Dr. Günseli Akaydın bu kapsamda hayvanat bahçesinde çocuklarla bir araya gelerek düzenlenen eğitim faaliyetine katıldı. Öncelikle hayvanları tanımaya yönelik sinevizyon gösterisini izleyen çocuklar daha sonra hayvanat bahçesini, yetkililerin eşliğinde gezerek hayvanları yakından tanıma imkanı buldu. Miniklerin ziyaret esnasındaki heyecanları dikkat çekti.

Antalya Gönüllüleri Derneği Başkanı Dr. Günseli Akaydın proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımıza yönelik eğlenceli bir eğitim programı düzenledik. Hayvanlara nasıl davranılması gerektiği ile ilgili bilgiler veriyoruz. Hayvan sevgisi insanlara küçük yaşta benimsetilmeli. Bizde bu doğrultuda çocuklarımıza faydalı bir proje hazırladık” dedi. Program kreş ve anaokulları ile ortaklaşa yürütülecek.

MİNİKLER  HAYVANAT BAHÇESİNİ GEZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 15:15:00
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 15:51:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?