21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Minikler kep fırlattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerinden Masal Okulu’nda Ekim-Kasım dönemi eğitimlerini tamamlayan minikler, okulda öğrendiklerini sahneleyerek mezuniyet kepi fırlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi’nin Masal Okulu Projesi sürüyor. İkişer aylık dönemlerde tekrarlanan Masal Okulu’nun Ekim-Kasım dönemini tamamlayan minikler bir gösteri düzenledi. Okulda öğrendiklerini sahneleyen 3-6 yaş grubu 22 öğrenci, yaptıkları resim ve elişi sanatları ürünlerini de sergiledi. Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde düzenlenen dönem sonu etkinliğinde, aileler çocuklarının gösterisini heyecanla izledi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Masal Okulu projesinin önemine işaret ederek, “Sosyoekonomik durumu iyi olmayan ailelerin çocukları ücretsiz olarak burada drama, dans, engelli öğrencilerle kaynaşma ve doğa okulu gibi projelere dahil oluyorlar. 2 aylık süreçlerde bu eğitimleri alıyor. Çocukların gelişmesine katkı sağlıyoruz. Miniklerin ailelerine burada bilgilendirmeler yapıyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2011 Salı 13:58:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?