7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Miras kavgası ölümle sonuçlandı

Antalya'da miras yüzünden çıkan kavga kanlı bitti. Kayınvalidesi ve kayınbiraderini pompalı tüfekle vuran damat dehşet saçtı. Kayınbiraderini öldüren, kayınvalidesini de ağır yaralayan damat kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, olay Antalya'nın Zümrütova Mahallesi Yalı caddesi üzerinde bulunan müstakil bir evde meydana geldi. İddiaya göre, M.B önceki akşam saat 19.00 sularında kavgalı olduğu kaynanası Fatmana Hamurlu'nun (70) evine gitti. Evde kayınbiraderi Murat Hamurlu (42) ile karşılaşan M.B, tartışmaya başladı. Tartışmaya ilerleyen dakikalarda Fatmana Hamurlu da karıştı.

Bunun üzerine M.B. aracına giderek pompalı tüfeğini aldı ve ateş etmeye başladı. Olayda Murat Hamurlu olay yerinde hayatını kaybederken, Fatmana Hamurlu ağır yaralandı. Antalya Özel Yaşam Hastanesi'ne kaldırılan yaralının tedavisinin sürdüğü bildirildi. Miras yüzünden çıktığı öne sürülen olayda, dehşet saçan damadın 07 CPS 39 plakalı beyaz bir otomobille olay yerinden kaçtığı ve kayıplara karıştığı öğrenildi. Polis olaya ile ilgili çalışmasını sürdürüyor.

Zaman
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 13:26:12
Güncelleme :13 Kasım 2007 Salı 13:29:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?