1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Mısır çarşısı canlanıyor

MISIR ÇARŞISI CANLANIYOR

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mısır Çarşısı’nı canlandırmak ve cazibe merkezi haline getirmek için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.

Kepez Belediyesi’nin, küçük esnafa yönelik, bölgenin prestijini artırmak amacıyla yap-işlet-devret yöntemiyle yaptırdığı Mısır Çarşısı, müşteri bekliyor. Selçuklu mimarisi tarzında 8 dönümlük alan üzerine yapılan ve tekstil, hediyelik eşya, elektronik, bilişim, iletişim, şarküteri, aktar gibi çeşitli meslek gruplarının yer aldığı 140 dükkan ile fast food ve restoranın bulunduğu Mısır Çarşısı, beklenen ilgiyi göremedi.

Mısır Çarşısı yönetimi ve esnafı geçtiğimiz günlerde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyarete ederek, çarşının canlılık kazanmasıyla ilgili taleplerini dile getirdi. Başkan Tütüncü de, Mısır Çarşısı’nı ziyaret ederek hem esnafla hem de vatandaşlarla sohbet ederek, sorunu yerinde gördü.Tütüncü Mısır Çarşısı esnafının yaşadığı sıkıntıları bildiğini belirterek, çarşıyı cazibe merkezi haline getirebilmek için gerekli adımları atacaklarını söyledi.

MISIR ÇARŞISI CANLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 12:53:00
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 13:10:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?