21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Mısırlı Piskopos sağlığına kavuştu

Aziz Pavlos Yılı etkinlikleri için geldiği Antalya'da rahatsızlanan Mısır'ın Yunanlı Ortodoks Piskoposu Bishop Kallinikos, tedavisinin ardından sağlığına kavuşarak taburcu oldu.

2008'in "Aziz Pavlos Yılı" kabul edilmesi dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Fener Rum Patrikhanesi'nin davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Ortodoks Piskopos Bishop Kallinikos, konakladığı otelde rahatsızlandı. Beraberindeki korumaları tarafından Özel Yaşam Hastanesi'ne getirilen Piskopos Kallinikos, tedavi altına alındı.

Kardiyoloji Uzmanı Başhekim Dr. İsmail Ateş'in ilgilendiği kronik kalp hastası Piskopos Kallinikos'a ayrıca yeni gelişen akciğer enfeksiyonu ve akut akciğer ödemi teşhisi konularak yoğun bakıma alındı.

İki gün yoğun bakımda iki gün de normal odada tedavi edilen din adamı başarılı bir ekip çalışması ile sağlığına kavuşturuldu. Hastanede kaldığı sürece kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun kalan Piskopos Kallinikos, hastaneden ayrılırken Başhekim Kardiyoloji Uzmanı Dr. ismail Ateş'e bir de teşekkür mektubu verdi. Mektubunda, gördüğü insaniyet ve nezaket için teşekkür ederken, "Hastanenizin hizmet kalitesi oldukça yüksek. Personelin davranışları ve görevlerine olan titizlikleri mükemmel" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 15:12:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?