22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

MİSS Kazakistan Antalya'da

Kazakistan'da bu yıl 23.'sü düzenlenen MİSS Kazakistan Güzellik Yarışması'nın birincisi Kukoba Olga Zena, Antalya'ya geldi.

Kazakistan'ın başkenti Astana'da geçtiğimiz ay 23.'sü düzenlenen Miss Kazakistan Güzellik Yarışması'nda birinci olan 19 yaşındaki Kokuba Olga, Kemer ilçesine bağılı Çamyuva beldesindeki Zena Resort Otel'in davetlisi olarak Antalya'ya geldi. Bir haftalık tatil için Zena Resort Otele gelen Olga, kendisini davet eden otel yetkililerine teşekkür etti.

Annesi ve kız kardeşiyle birlikte ilk defa Antalya'ya geldiğini belirten, Miss Kazakistan güzeli Olga, Kazakistan'ın Başkenti Astana'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen yarışmada 32 güzel arasından birinci seçildiğini, bu bir haftalık tatil sayesinde yorucu geçen yarışma stresinden de uzaklaşmış olduğunu söyledi.

Otel müşterilerinden de büyük ilgi gören Olga, daha önce Antalya'yı arkadaşlarından duyduğunu Zena Resort Otel tarafından yapılan bir haftalık tatil teklifini kabul ettiğini, bu sayede Antalya'nın tarihi güzelliklerini görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Bir haftalık tatilinin ardından ülkesine dönecek olan Miss Kazakistan Güzeli,
arkadaşlarına Antalya'yı tavsiye edeceğini de sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 14:07:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?