22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

MOBESE suçluların kabusu oldu

Antalya'da, menhol kapağını açıp girdiği tünelden telefon kablolarını çalan zanlı, MOBESE kamerasına yakalandı.

Çizgi film kahramanı Ninja Kaplumbağaları'nı andıran görüntülerin yaşandığı hırsızlık olayının zanlısı polis tarafından yakalandı.

Antalya'da, MOBESE kameraları suçluların kabusu oldu. Son iki gün içerisinde kent merkezinde meydana gelen iki ayrı olay MOBESE kameraları tarafından tespit edilerek zanlılar yakalandı.

Antalya Gazi Bulvarı'nda meydana gelen ilk olayda, Türk Telekom'un altyapısına ait menhol kapağını açarak içeriye giren H.T. (16), telefon kablolarını keserek çaldı. MOBESE kamerası görüntülerine göre, H.T. yolun kenarında bulunan menhol kapağının yanındaki çalılık alana tuvaletini yaptı. Bir süre çevresini izleyen hırsız daha sonra çizgi film kahramanı Ninja Kaplumbağaları'nı aratmayacak şekilde tünele girdi.

Yaklaşık 5 dakika tünel içerisinde kalan H.O., elindeki telefon kabloları ile dışarıya çıkarak olay yerinden uzaklaştı. MOBESE kamerası tarafından kaydedilen zanlı polis tarafından Yeni Hal kavşağında yakalandı. Zanlının daha öncede tünellerde çok sayıda kablo hırsızlığı olayına karıştığı belirlendi.

İkinci olayda ise Deniz Mahallesi'nde çıkan tartışma sonrası komşusunu bıçakla yaralayan T.B. (17), MOBESE kameralarına yakalandı. Olayı gerçekleştirdikten sonra kaçmaya çalışan zanlı olayda kullandığı bıçağı sokak arasındaki çöp kutusuna atarken MOBESE kameraları tarafından görüntülendi. Bıçağı çöp kutusuna attıktan sonra bir binanın giriş katına saklanan zanlı T.B., kısa bir süre sonra bölgeye sevk edilen Yunus timlerince yakalandı. Yakalanan zanlı çöp kutusuna attığı bıçağı polise gösterdi

.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 15:15:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?