15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

MOBESE yapımında son nokta

MOBESE YAPIMINDA SON NOKTA

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) tarafından kurulacak olan Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri (MOBESE) yapım işinin ihalesi yapıldı.

GATAB hizmet binasında yapılan ihaleye demoları uygun görülen İsbak İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güv. Tek. San. Ve Tic. A.Ş., Aselsan Elekt. Ve Hab. Sis. Ltd. Şti. ve Atlas Güvenlik Sistemleri ve Tic. Ltd. Şti. firmaları katıldılar.

İhale sonrasında İsbak İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güv. Tek. San. Ve Tic. A.Ş 2 milyon 149 bin lira ile en düşük fiyatı verirken, Atlas Güvenlik Sistemleri ve Tic. Ltd. Şti 2 milyon 149 bin 251 lira, Aselsan Elekt. ve Hab. Sis. Ltd. Şti ise 2 milyon 265 bin 142 bin 04 lira teklif verdiler. Verilen tekliflerin komisyon tarafından incelenmesinin ardından ihalenin verileceği şirket belli olacak.

GATAB Başkanı Yusuf Üras yaptığı açıklamada, MOBESE ihalesi için 8 firmanın ihale dokümanı aldığını belirterek, “Bunlardan 7 firmanın ön yeterlilik ihalesine katıldı. İhalenin ön kontrol aşamasında demoları uygun görülen 3 firma ihaleye davet edilmiştir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 17:21:04
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 17:41:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?