21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Motosikletli çift kazada öldü

Antalya'da kamyonetle çarpışan motosikletteki karı-koca hayatını kaybetti.

Kaza, Gazi Bulvarı Altınova kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ahmet Göksu'nun kullandığı 34 DZ 1162 plakalı kamyonet, İbrahim Eser Günaydın'ın kullandığı 07 BNN 34 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü İbrahim Eser Günaydın (44) olay yerinde hayatını kaybetti, motosikletteki eşi ise ağır yaralandı.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen eş Fatma Günaydın (44) yolda hayatını kaybetti.

İkisi ilköğretimde, biri lisede öğrenim gören 3 çocukları bulunan çiftin cesetleri, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Çiftin Gaziantep'ten çalışmak için Antalya'ya geldikleri ve merkeze bağlı Fettahlı köyünde sera işçisi olarak çalıştıkları belirlendi. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 19:01:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erkan türkkan IP: 88.224.37.xxx Tarih : 20.10.2008 21:34:27

ben ilk önce ibrahim abi ve fatma abla için allahdan rahmet dilerim yatıkları yerin nur olmasını temenni ederim o kadar iyi insanlarda ki her ikiside. allah onların ömürlerini cocuklarına versin tüm duam bu... ben antalya valisinin ve gazinatep valisinin görüşüp bu cocuklar hakında görüşmelerini temenni ediyorum bu cocuklarımıza sahip cıksınlar. ortada bıarkamasınlar gereginin yerine getirilecegini düşünüyorum.şimdiden devletime bu konuda teşekür ederim SAYGILARIMLA ARZ EDERİM.