21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

MP'nin büyük ikramiyesi Alanya'nın

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 9 Temmuz'daki çekilişin talihlisi, Antalya'nın Alanya ilçesinden çıktı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nce Konya'nın Akşehir ilçesinde dün gerçekleştirilen çekilişte, 486543 nolu bilete isabet eden 1.5 milyon YTL'lik büyük ikramiye Alanya ilçesine çıktı.

Alanya Postanesi önünde 28 nolu bayiyi işleten Ayhan Yıldırım, bileti sattığı için mutlu olduğunu söyledi. 15 yıldır bu işi yaptığını ve ilk kez büyük ikramiyeyi sattığını kaydeden Yıldırım, sabahtan öğleye kadar iki teselli ikramiyesi verdiğini söyleyerek, "Bunlardan biri Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Kerim Kılıç ve Jüstinanion Otel sahibi Ahmet Gür. Her zaman seri alırlardı ama ilk kez tek bilet aldılar. Her biri de birer rakamla büyük ikramiyeyi kaybettiler. Şanslı talihliye kazandığı parayla mutlu olmasını diliyorum. Bana da yardımda bulunursa sevinirim" dedi.

Milli Piyango bayisinin büyük ikramiye vuran bileti sattığını duyan vatandaşlar bir anda Yıldırım'ın tezgahının başına gelerek bol bol bilet aldılar. Bilet alan vatandaşlar aynı şansın kendilerine de vurmasını istediler.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 16:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?