8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Müdavimlere altın madalya sürprizi

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde hizmet veren Defne Otelleri, yıllarca adres değiştirmeden müdavim olan müşterilerini hediye yağmuruna tutuyor.

Beş, on, onbeş ve yirmi yıl gibi sürelerle her yıl aksatmadan tatillerini Defne otellerinde geçiren müşteriler takip edilerek tatile geldiklerinde odalarında her gün yepyeni sürprizlerle karşılaşıyorlar. 12 yıldır Side Defne otellerine yaz tatillerinde hiç ara vermeden Almanya'dan gelen Sylke ve Lütfi Öney çiftine altın madalya verildi. Skyle ve Lütfi Öney çifti, 12 yıldır geldikleri otele bu yaz tatiline geldiklerinde odalarına bırakılan demet demet çiçeklerin yanı sıra kadife kutu içerisinde altın madalyonla karşılaşınca şaşkınlıklarını gizleyemediklerini söyledi.

Otel yönetimince sık sık telefonla arandıklarını, 12 yıllık müşterileri olmalarından dolayı duydukları mutluluğu ifade eden yönetimin her gün kendilerine çeşitli sürprizler yaptığını anlatan Skyle ve Lütfi Öney çifti şunları söyledi: "Defne Star otellerinde bu yıl 12'nci yaz tatilimizi geçiriyoruz. Her yıl Türkiye'ye gelmeyi iple çekiyoruz. Kendimizi evimizde gibi hissetmekle beraber personelin ağırbaşlı, güler yüzlü ve yürekten davranışı da bizleri ayrıca memnun ediyor. Onun için hiç aksatmadan her yıl tatilimizi Defne starda değerlendiriyoruz. Kaliteli hizmetin sunulduğu Defne otellerinde böylesine güzel hizmet sunulmasıyla birlikte müşterilerin uzun süreli konaklayanlarında onurlandırılması, ödüllendirilmesi gerçekten çok güzel."

Side Turizm Ticaret A.Ş. ve Defne Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şen ise yönetim olarak ilkelerinin en başında yer alan müşteri memnuniyetini yıllardır hiç aksatmadan sürdürdüklerini söyledi. Bu konuda başta Almanya olmak üzere birçok ülkeden yıllardır hiç aksatmadan kendi evleri imiş gibi Defne Otelleri'ne gelen müşterileri olduğunu anlatan Şen, bunları en iyi biçimde ağırlamanın yanı sıra en iyi biçimde ödüllendirdiklerini ifade etti.

Mehmet Şen, Türk turizminin bölgedeki ilk elçilerinden olmaktan dolayı duydukları mutluluğu da şöyle dile getirdi: "Biz, Defne otelleri olarak her yıl önce 'müşterimizi nasıl memnun ederiz' sloganı ile sezona merhaba deriz. Bizim için ilk kez gelen ile 20 yıldır gelen müşteri arasında bir fark yok. Sürekli gelen müşterilerimiz artık bizim yönetimimizden sayılır. Yeni gelenlerde bu tempoya ayak uydurarak gelecekte müdavim olabilmek için yarışır. Bizlerde kıdem sırasına göre her eskiyen müşterimizi bizden biri olarak bağrımıza basar ve memnun olmaları adına insanları ödüllendiririz. Bunlardan biri de Sykle ve Lütfi Öney çiftidir. 12 yıldır içli dışlı olduğumuz müşterilerimiz bu yıl 12 yıldır otelimize duydukları içten güven dolayısıyla hem sertifika hem de altın madalya ile ödüllendirdik. Kendilerine bizlere güvendikleri için bir kez daha teşekkür ediyoruz."

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2007 Çarşamba 14:08:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?