7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Mühendisin hayali gerçek oldu

Antalya'da aşık olduğu Avukat Meltem Toklu'ya uçakta romantik evlenme teklifi yapan inşaat mühendisi Mustafa Küçüker'in hayali gerçek oldu.

Alanya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Mustafa Küçüker, bir arkadaşı aracılığıyla tanıştığı Avukat Meltem Toklu'ya aşık oldu. Aşkını mutlu sonla bitirmek isteyen Küçüker, unutulmayacak bir ilan-ı aşk planladı. İşleri nedeniyle kısıtlı zamanlarda Toklu ile görüşen Küçüker, aşık olduğu Meltem Toklu'nun Antalya'dan Ankara'ya iş görüşmesine gideceğini öğrendi.

Kemancı Fevzi Dağdeviren ile THY'nın Ankara uçağına gizlice binen Küçüker, ön koltukta oturdu. Uçak havalanıp yerden 10 bin metre yükseldiğinde önce keman sanatçısı ayağa kalktı ve 'Love Story'yi çalarak uçağın orta sıralarına doğru yürümeye başladı. Ardından gelen Mustafa Küçüker de sevgilisi Meltem Toklu'ya yaklaşarak onu sevdiğini ve kendisiyle evlenmek istediğini belirtti. Mustafa Küçükerin'in 11 Haziran 2007'de yaptığı evlenme teklifinden sonra Avukat Meltem Toklu, Joy Pegasus Otel'deki muhteşem düğün töreniyle dünya evine girdi.

 

İha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 11:44:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?