21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Mühendisler kuruluşlarını kutladı

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, odanın 54., şubesinin 20. kuruluş yıldönümünü Belek 'te Club Voyage Belek Select Otel'de kutladı.

Programda, meslekte 40 yılını dolduran üyelere onur plaketi ve belgesi, 25 yılını dolduran üyelere de teşekkür belgesi takdim edildi.

Belek Club Voyage Belek Select Otel'de düzenlenen geceye, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erol Keskin, Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Feramuz Özdemir, Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nilay Keskin ve çok sayıda meslek ve oda yönetim kurulu üyeleri ve temsilcileri katıldı.

Gece konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Durmuş Nar, 25 ve 40. yılını dolduran üyelerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Meslek odalarının devamlılığını sağlamasının önemli bir olay olduğunu belirten Nar, şöyle konuştu: "Bu devamlılıkta insan hayatını gözeten, toplumsal yararı ön plana çıkaran, kamu yararına muhalefetlik yapan, katılımcı olmayı başaran ve ortak haneye yayılması kadar geleceği kurgulayan bir meslek örgütü olmalıyız. Yarını hep beraber bugünden kurmalıyız."

Gecede 20. Yıl kuruluş pastası kesilirken, meslekte 40 Yıl ve 25 Yılı dolduran üyelere plaket ve şeref belgeleri verildi. Meslekte 40 Yıl Ödülü'nü alan üyeler: Musa Aktaş, Nail Şahin, Nazım Fettahoğlu. 25 Yıl Ödülü'nü alanlar: Muzaffer Ünal, Kadir Terzioğlu, Atila Akkaya, Haluk Gönenli, Muzaffer Uysal, Faruk Kara, Kemal Ayırıcı, Osman Atan, Naci Erdolu, Ömer Öncel, Orhan Ertekin, Ali Aslan, Ramazan Yılmaz, Mustafa Baykan, Tayfun Silim, Levent Yiğiter, Mustafa Nurettin Tonguç, Mehmet Emin Demirel, Salih Zeki Uçar, Gülcan Ay, Zekeriya Şeker, Ercan İyigünler aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 16:59:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?