7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Mühendislere otomobil çarptı: 1 ölü

Antalya'da öğle yemeği için Orman Bölge Müdürlüğüne yaya olarak giden Zirai Karantina Müdürlüğünde görevli iki ziraat mühendisine otomobil çarptı. Kazada, 30 yaşındaki Ziraat Mühendisi Seyhan Koku öldü, arkadaşı Pınar Yılmaz (35) yaralandı.

Çallı'daki Antalya Zirai Karantina Müdürlüğünde görevli ziraat mühendisleri Seyhan Koku ile meslektaşı Pınar Yılmaz öğle yemeği için Zirai Karantina Müdürlüğünün yakınındaki Orman Bölge Müdürlüğü yemekhanesine gitmek üzere yola çıktılar.

Koku ve Yılmaz, Orman Bölge Müdürlüğü önüne geldiklerinde, Güllük Caddesi yönünden gelerek, Çallı istikametine gitmekte olan Mevlüt Köymen'in kullandığı 07 KT 348 plakalı otomobil, virajı alamayarak, önce sinyalizasyon direğine, ardından yol kenarındaki Seyhan Koku ve Pınar Yılmaz'a çarptı. Kazada Seyhan Koku olay yerinde öldü, Pınar Yılmaz ise yaralandı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Pınar Yılmaz'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Otomobil sürücüsü Mevlüt Köymen gözaltına alındı.

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 2000 yılında mezun olan Seyhan Koku'nun 8 ay önce Antalya Zirai Karantina Müdürlüğünde işe başladığı ve bekar olduğu öğrenildi.


a.a
Yayın Tarihi : 1 Mart 2007 Perşembe 15:28:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?