22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Muhtarlar sorunları aktardı

MUHTARLAR SORUNLARI AKTARDI

Korkutelili muhtarlar İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı’yı ziyaret ederek köylerinin sorunlarını aktardı.

Korkuteli Muhtarlar Derneği Başkanı ve İmrahor Köyü Muhtarı Kadir Türkmen, Avdan Köyü Muhtarı İbrahim Yavuz, Akyar Köyü Muhtarı Durmuş Zeki Urlu, Yazır Köyü Muhtarı Muzaffer Ünlü ve Kargın Köyü Muhtarı Ramazan Kara, İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı’yı ziyaret ederek köylerinin sorunlarını aktardı.

İl Genel Meclisi Başkan Vekili Osman Uğur, İl Encümen Üyesi Erdal Küsken, CHP Grup Sözcüsü İlhan BuğdaycI , MHP Grup Sözcüsü Hüseyin Çil ve meclis üyelerinden Mustafa Durna ile Ömer Eray’ın da hazır bulunduğu ziyarette Korkutelili muhtarlar köylerinin genel sorunlarını aktararak, köy yolları ile içme ve sulama suyu gibi altyapı sorunlarının bir an önce çözülmesini istediler.

İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, muhtarların köy ve mahallelerin temsilcileri olduğunu belirterek, “Zaman zaman muhtarlarla bir araya gelip, yapılan veya yapılacak olan hizmetler konusunda değerlendirmelerde bulunulacak. Köylerimize en iyi hizmeti sunabilmek için muhtarlarımızla el ele verip sorunlarını çözeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 11:52:02
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 13:34:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?