21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Muhtarlardan Kaymakam'a plaket

Antalya’nın Serik İlçesi’nde Serik Muhtarlar Derneği üyeleri Başkan Halil Demir’le birlikte Kaymakam Selami Altınok'u ziyaret ederek teşekkür plaketi verdiler.

Serik Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Demir, Serikli muhtarlar olarak mahalle ve köyler için yapılan hizmet taleplerinin hiç bir zaman Kaymakam Selami Altınok'tan geri dönmediğini, kendisinden her zaman bir baba desteği ve ilgisi gördüklerini ifade ederek, dernek adına hazırlanan teşekkür plaketini verdi.

Serik Muhtarlar Derneğinin bu jestinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Selami Altınok, ilçenin mülki amiri sıfatıyla kendisine gelen taleplere makamının imkanları doğrultusunda her zaman olumlu yaklaşmaya ve yardımcı olmaya çalıştığını dile getirerek, "Serik doğası ve insanıyla ülkemizin en güzel yerlerinden birisi, Bu güzelliklerle insanımızı bütünleştirmek için bizler buradayız. Yönetici sadece yol, kaldırım veya hizmet yapan kişi olmamalı, temsil ettiği ya da yönettiği insanları kaynaştıran ve birleştiren olmalıdır. Bu düşüncelerle sizlerin hiç birini köy veya mahalle ayırmadan yardımcı olmaya çalışıyorum, bundan sonrada böyle olacaktır" dedi.

Kaymakam Altınok Muhtarlar derneğinin daha güçlü bir pozisyona gelmesi gerektiğini de ifade ederek, derneğe Serik'teki tüm muhtarların üye yapılması konusunda yönetime tavsiyede bulunarak; “Serik Muhtarlar Derneği olarak derneğe üye olmayan diğer muhtarların da dernek çatısı altına girmesi ile derneğin etkinliği daha da artacaktır ve hizmetler daha koordineli olacaktır” dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 16:00:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?