22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Muhtarlardan kaynaşma yemeği

MUHTARLARDAN KAYNAŞMA YEMEĞİ

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Muhtarlar Derneği, ilçe merkezi ve köy muhtarları ile İl Genel meclisi üyeleri ile birlikte kaynaşma yemeği düzenledi.

Bozova Belediyesine ait Balık tesisinde düzenlenen kaynaşma yemeğine İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, İl Genel meclisi üyeleri İlhan Buğdaycı, Erdal Küsken, Hüseyin Çil, Ömer Eray Hasan Ali İrban ve köy muhtarları katıldı.

Yemek öncesi davetliler hitap eden İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, 1 yıllık yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İl Genel Meclisinin imkanları ölçüsünde hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Arı, “Muhtarlar derneğinin gerçekleştirdiği bu organize ile bir araya toplanmış bulunuyoruz. Amacımız gerek eski gerekse yeni seçilen köy muhtarlarımızın sorunlarını dinlemek ve bu sorunlara çözüm üretmek. Biz İl Genel Meclisi üyeleri olarak hiçbir şekilde ayırım yapmaksızın köyünüzde yarım kalmış ve yapılacak olan işlerinizi tamamlamak için çalışıyoruz. Bizler sizlerin dün olduğu gibi bundan sonra da daima yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Antalya’nın 50 belediyesi ile 550 köyü olduğunu ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, “İl Genel Meclisi olarak 3 parti ile ortak çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın yüzde 99’u oyla geçti. Kasım ayında gerçekleşen genel bütçede Antalya için 67 Trilyon gibi bir bütçe ayırdık. Bu bütçeyi de adaletli olarak ayırdık. Korkuteli muhtarlarına büyük görevler düşüyor. Meclis üyelerini rahat bırakmayın. Tüm talep ve sorunları ortak çözeceğiz. El ele vererek daha iyi hizmetler verebilmenin mücadelesi içindeyiz. Muhtarlar İl Genel Meclisi üyelerine sahip çıkarak Korkuteli’ne en iyi hizmeti sunacağız” diye konuştu. Toplu yemeğin ardından muhtarlar canlı müzik eşliğinde hünerlerini sergilediler. Yemek eğlencenin ardından sona erdi.

MUHTARLARDAN KAYNAŞMA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 10:34:03
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 10:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?